BluesNight

Een dubbelconcert met twee top bluesacts op één avond! Black Rose Project, de band rondom zangers Conchita, trapt af. Zij treedt op met het neusje van de zalm van de Nederlandse bluesmuzikanten. Black Rose Project heeft er plezier in het beste uit de blues én elkaar te halen. King of the World sluit af. Een band waar de energie vanaf spat. Zij bestaan tien jaar en pakken flink uit met een tour en een nieuw album: Royal Ten. Hun live reputatie, opgebouwd door optredens in poptempels en festivals als North Sea Jazz, staat hoog aangeschreven. Heeft u de kerstmuziek wel gehoord? Kom dan luisteren naar een avondje pittige blues! 

Tribune in en dansvloer op
De BluesNight is een staand concert waarbij de theaterzaal wordt omgebouwd tot één grote concertzaal. De tribune is helemaal ingeschoven, deze avond kan er gedanst worden. Er is wel een aantal zitplaatsen beschikbaar voor wie graag wil zitten. 

www.kingoftheworld.eu
 

 

Meer van ons programma

Stromboli
  • Film

Stromboli

Met: Elise Schaap, Pieter Embrechts, Christian Hillborg

Zondag 11 december14:00u
Momentum
  • Toneel

Momentum

Waldemar Torenstra, Astrid van Eck en Vincent Croiset

Vrijdag 16 december20:15u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht