1,5 meter setting
Voor de programmering van sept-dec 2021 is bij de start verkoop voor de zaalopstelling rekening gehouden met de 1,5 meter afstand. Dat betekent dat slechts 1/3 van onze totale zaalcapaciteit nu in de verkoop is. De verkoop is gestart met de Vriendenvoorverkoop en voor enkele voorstellingen liep de verkoop hard, waaronder deze voorstelling. 

Wachtlijst
Vanaf donderdag 24 juni 09.00 uur start de Vrije verkoop en bij uitverkochte voorstellingen bieden we vanaf dat moment een wachtlijst aan. U kunt uzelf per voorstelling aanmelden op de wachtlijst, klik HIER om te lezen hoe dat werkt.
Indien er versoepelingen komen, starten we na de zomervakantie de verkoop van de extra plaatsen en verwerken we de wachtlijst. Natuurlijk brengen we u daar vooraf van op de hoogte via de nieuwsbrieven en website.

Stef Bos komt vanavond zingen. Daar verheugen wij ons enorm op, want Stef is een zeer aimabel mens. Maar bovenal: hij heeft in de loop der jaren parels van liedjes geschreven en gezongen. Met die mooie mahoniehouten stem, die je direct herkent. Een bloemlezing is de literaire term voor een verzameling van de mooiste en beste stukken uit poëzie of proza. Dus wij zijn benieuwd wat Stef Bos zelf heeft uitgekozen uit zijn omvangrijke oeuvre. Hij komt dit keer alleen, gaat achter de vleugel zitten en laat het horen. Wat u moet doen is een beetje dieper in uw stoel zakken en die mooie donkere stem uw oren laten strelen. Zo simpel kan mooi zijn.

www.stefbos.nl
 

Meer van ons programma

  • Houten Presenteert
  • Buiten Spelen

Houtens Talent

Houtens Talent

Zondag 29 augustus15:00u
  • Film

Land

Met: Robin Wright, Demián Bichir, Kim Dickens

Woensdag 1 september20:30u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht