Het zijn niet de minsten die deze moderne versie van de liefdestragedie Orpheus en Eurydice in ons theater brengen: acteur Jack Wouterse dus, het gelouterde accordeonduo TOEAC, schrijver Peer Wittenbols en regisseur Ria Marks. Dan heb je ook wat: een prachtig verhaal van een man (Tuur) die in een ziekenhuis vecht voor zijn leven en wordt teruggeslingerd in de tijd. Een tijd waarin hij een amour fou beleefde met Meie, vol van liefde, drank en vrijpartijen. Dat geluk eindigde dramatisch. Nu hij zelf op de rand van de dood balanceert, daalt Tuur af naar de onderwereld om Meie te zoeken en terug op aarde te brengen. Bloedkoraal is muziektheater over het dodelijk gif van liefdesverdriet en de kunst van ongelukkig zijn.

www.allesvoordekunsten.nl

Deze voorstelling is geselecteerd door We Are Public. We Are Public leden mogen op de dag van de vertoning drie kwartier voor aanvang een gratis ticket ophalen bij de kassa van Aan de Slinger.  
Ook is het mogelijk om een We Are Public kaartje te reserveren met een Aan de Slinger account. Voor reserveren graag bellen 030 - 63 51 024 (ma - vrij 14:00 -17:00). Via www.aandeslinger.nl kunt u een account aanmaken. Gereserveerde kaartjes kunnen vanaf 45 min. voor aanvang opgehaald worden bij de kassa. 

Meer van ons programma

  • Film

The Courier

Met: Benedict Cumberbatch, Rachel Brosnahan, Merab Ninidze, Jessie Buckley

Vrijdag 5 november20:30u
  • Muziek

Dichterbij

Joris Linssen & Caramba

Zaterdag 13 november20:15u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht