AWKWART

Wart’s leven is een aaneenschakeling van ongemakkelijke momenten. Een anonieme date blijkt een vreselijke ex te zijn. Tijdens een goed gesprek op een feestje kijkt de ander al over Wart’s schouder of er een interessanter persoon in the house is. Die eeuwige twijfel of hij nou wel of niet een wildvreemde met éxact dezelfde jas moet groeten? Wart heeft een oplossing voor zichzelf bedacht en is er een meester in geworden: ongemak bestrijden met nóg meer ongemak. Dan zie je pas hoe mensen écht zijn. Lekker gênant.
Een absurdistisch, aandoenlijk, hilarisch en muzikaal cabaretprogramma over leven als mens tussen, met, zonder, dankzij of ondanks: andere mensen. Van een acteur die ooit deel uitmaakte van het tegendraadse cabarettrio Rooyackers, Kamps & Kamps en voor de VPRO de serie Missie Aarde maakte. Met AWKWART gaat hij weer eens op het cabaretpad. Met liedjes en misschien wel een gek dansje, want het moet wel showbizz blijven. Dit keer brengt hij zelfs een hoopvolle boodschap (is voor Wart ook nieuw).

www.wartkamps.nl

Meer van ons programma

Kunstworkshop
  • Jeugd
  • 6+ Herfststukjes

Kunstworkshop

Catharina ten Berg

Zondag 4 december
Competencia Oficial
  • Film

Competencia Oficial

Met: Penélope Cruz, Antonio Banderas, Oscar Martínez

Donderdag 8 december19:45u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht