Loeren bij de Boeren met duizenden bezoekers zit er dit jaar niet in. Maar met een aantal artiesten die geprogrammeerd stonden, maken we er op 3 en 4 juli een Loeren bij de Boeren in het klein van. Minstens zo sfeervol en natuurlijk in de kersenboomgaard van boer Vernooij! Met op zaterdag een aantal bijzondere en upcoming talenten die je niet wilt missen:


A.ROSE 
Het eerste project van de Britse zangeres Anna-Rose Clayton en met haar Amsterdamse vrienden. De drie vrouwen en één heer maken samen eigentijdse, rauwe electropop. Aanstekelijk en dansbaar, maar ook edgy en met zelfbewuste teksten. In 2019 is de band uitgeroepen tot OOR-talent tijdens de Popronde van 2018. Met meerdere gedenkwaardige optredens op zak waaronder hun persoonlijke hoogtepunt, de support van Kate Tempest in een uitverkochte grote zaal van Paradiso, en een overdonderende show op Eurosonic Noorderslag. 3voor12 zei daarover: “Een stekje van synthesizers ontluikt snel tot een volgroeide show”. 

A.ROSE op Spotify


Waltzburg
Dit Nijmeegse vijftal maakt eigenzinnige indiepop, gelaagde en energieke songs met een optimistische ondertoon. De band werd na oprichting al snel opgepikt door 3FM: Waltzburg werd omgedoopt tot 3FM Talent en hun singles ‘Gotor’ en ‘Cleo’ zijn vaak op de zender te beluisteren. In de coronacrisis zit de band niet stil en kijkt naar wat wel mogelijk is: een nieuwe single, meerdere livestreams, radio-optredens en uitverkochte seated shows. Waltzburg brengt catchy nummers, onvervalst en recht uit het hart. Precies wat je nodig hebt om het soms niet al te luchtige leven weer een stuk leuker én dragelijker te maken.

waltzburg.com
 

Meer van ons programma

Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht