Als ik in de hemel kom

Tijdens deze verrassende theateravond neemt Marco van der Straten je mee op avontuur, op zoek naar antwoorden op een belangrijke vraag: hoe zit het eigenlijk met leven na de dood?

In het theater vertelt hij verhalen én ontvangt hij gasten die hij sprak voor zijn nieuwe boek Als ik in de hemel kom, dat in oktober verschijnt. Met live muziek door Miranda de Vlieger (zang) en Bas Nijhuis (gitaar).

‘Als ik in de hemel kom’ verrast, zet je stil én daagt je op een toegankelijke manier uit om zelf na te denken over iets waar we allemaal mee te maken krijgen: wat gebeurt er na dit leven?

Marco interviewde mensen die over de hemel en eeuwigheid hebben nagedacht. Sommigen als theoloog, anderen omdat ze ernstig ziek zijn of een kindje hebben verloren. Hij sprak speciaal voor Als ik in de hemel kom onder meer met Kinga Bán, prof. dr. Willem Ouweneel, Martine Vonk, ds. Arie van der Veer, David en Martine Onnekink, Johan Wiesenekker en ds. Paul Visser.


Ontvang meteen het boek ‘Als ik in de hemel kom’
Met het reserveren van je kaartje voor deze voorstelling, kun je tegelijk ook het boek reserveren; de verkoopprijs is € 14,99. Je hebt het dan als een van de eersten in handen én krijgt een kleine korting op je toegangskaartje! Jouw exemplaar van het boek ligt dan donderdagavond 18 oktober voor je klaar in het theater. Als je wilt kun je het ter plekke laten signeren door de auteur.

Over Marco
Marco van der Straten vertelt graag hoopvolle verhalen. Dat deed hij eerder in zijn boek ‘Ik val niet uit zijn hand’ en tijdens een voorstelling in 2017 met Matthijn Buwalda. Marco is hoofdredacteur van EO-magazine Visie.

Kaartverkoop: 
Kaartverkoop verloopt niet via Aan de Slinger. U kunt tickets bestellen via de volgende link: truetickets.nl/marco

Prijzen: 
Regulier (of rolstoel): €15,-
Kaartje met boek: €29,-

marcovanderstraten.nl

“Als we aan deze kant onze ogen sluiten, zegt Jezus aan de andere kant tegen ons: ‘je slaapt, wordt wakker, sta op’. En dan halen we nieuwe adem.”
Kinga Bán
“De hemel is heel dichtbij, als een deur die je doorgaat. In een oogwenk.”
Paul Visser
“Het enige dat je kunt zeggen is dat we dan met Jezus zijn; de rest is vrome fantasie.”
Willem Ouweneel
“Als ik Jezus ontmoet hoop ik dat het genoeg is dat ik zoals Petrus zeg: ‘U weet het toch, ik heb U lief.”
Arie van der Veer
774

Meer van ons programma

Pianocafé
  • Houten Presenteert

Pianocafé

Houtens Muziek Collectief

Zaterdag 9 maart 20:00u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten