Alles naar de Hemel

Alles naar de Hemel begint op het Centraal Station. Waar een zwangere vrouw een telefoontje krijgt met slecht nieuws: haar baby heeft een onoverkomelijke afwijking. Dan zakt ze keihard door de roze wolk en belandt samen met haar man in een surrealistische tussenwereld. Daar start hun zoektocht naar een antwoord op een onmogelijk dilemma: in welke wereld is hun kindje beter af, die van de levenden of van de doden?

Tg. Winterberg is al jaren een vaste gast in ons theater voor de jeugd en bewijst telkens weer dat ze die status verdient. Nu komt ze met een bijzonder theaterstuk voor volwassenen, waarin de spelers zich mengen met magische poppen, stop-motion animatie en livemuziek in een wonderlijke wereld. Waarin onmogelijke keuzes moeten worden gemaakt. Keuzes tussen leven en dood.
www.tgwinterberg.nl

“Puurder theater dan dit kan je niet maken; het gaat over leven en dood, over wie je bent als mens en welke keuzes je maakt. De mooiste en heftigste inspiratiebron in het leven.”
Marlyn Coetsier

Meer van ons programma

Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht