30 jaar jubileumconcert

Herinnert u zich deze nog? De Kast! In de jaren 90 van de vorige eeuw één van de populairste bands van Nederland. Met Syb van der Ploeg, de zanger. En die hits in het Fries, In Nije Dei, Eltse grins foarby. We zongen het fonetisch mee. Maar ze zongen gelukkig ook in het Nederlands: Hart van mijn gevoel, Woorden zonder woorden, In de wolken. Veertien keer haalden ze de top tien. In 2019 vierde De Kast in AFAS Amsterdam de dertigste verjaardag waarna nu de jubileumtour volgt. Beetje ouder, beetje wijzer. Klaar voor een reünie met de fans van weleer.
www.dekast.nl

Speciaalbier-arrangement
Bij deze voorstelling bieden we de mogelijkheid na afloop in de foyer te genieten van een speciaalbier-arrangement. Het arrangement bestaat uit twee speciaalbiertjes - van Houtense Brouwerij Hommeles - met een portie bitterballen (ook vega(n) mogelijk).

Arrangement bestellen
Het arrangement kost €12.50. Bestel het arrangement per e-mail via horeca@aandeslinger.nl en geef het meteen door als u een vega of vegan variant wilt. Op de dag zelf rekent u voor aanvang van de voorstelling af aan onze bar.

Goed om te weten: bij uw ticket zit reeds een regulier drankje inbegrepen, dit staat los van het arrangement. Indien er een pauze in de voorstelling is, staat dit drankje in de pauze klaar voor alle bezoekers, dus ook voor u. Indien er geen pauze is, kunt u bij het betalen van het arrangement een consumptiebon vragen die u op een zelf gekozen moment deze avond mag gebruiken.

Meer van ons programma

Silenzio
  • Dans

Silenzio

LeineRoebana

Vrijdag 9 december20:15u
Close
  • Film

Close

Met: Émilie Dequenne, Eden Dambrine, Gustav De Waele

Donderdag 22 december19:45u
Als het doek valt
  • Special

Als het doek valt

Aan de Slinger i.s.m. Bigband Houten en de Castellum Singers

Donderdag 22 december20:15u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht