Actrice, theatermaakster en schrijfster Nhung Dam heeft in de coronaperiode elke dag gewandeld. Met het aantal afgelegde kilometers zou ze op Sicilië aangekomen zijn. Maar ze heeft in werkelijkheid Amsterdam niet verlaten. 3 Miljoen voetstappen naar Sicilië is een voorstelling over zoeken naar geluk, over leven, over onmacht en over schoonheid. Een hoopgevende ode aan de fantasie, vol lichtheid en humor, door Nhung gespeeld en door Koos Terpstra geregisseerd. Loop mee en ontdek de schoonheid van het leven dichtbij huis, die je misschien normaal niet eens opmerkt. Weilanden vol koolzaad en fluitenkruid, paaiende karpers, gierzwaluwen. Nhung vertelt geen superromantisch verhaal over de natuur, maar over angsten die bezworen moeten worden. En over de liefde, natuurlijk.

Drie Miljoen Voetstappen naar Sicilië was opgenomen in de lijst van 15 best gerecenseerde voorstellingen van 2020, en in de top van de eindejaarslijst van het NRC.

www.nhungdam.com

Deze voorstelling is geselecteerd door We Are Public. We Are Public leden mogen op de dag van de vertoning drie kwartier voor aanvang een gratis ticket ophalen bij de kassa van Aan de Slinger.  
Ook is het mogelijk om een We Are Public kaartje te reserveren met een Aan de Slinger account. Voor reserveren graag bellen 030 - 63 51 024 (ma - vrij 14:00 -17:00). Via www.aandeslinger.nl kunt u een account aanmaken. Gereserveerde kaartjes kunnen vanaf 45 min. voor aanvang opgehaald worden bij de kassa. 

“Hartverwarmende solo.”
de Volkskrant
“De tekst is sterk opgebouwd en geweldig mooi geschreven”
De Telegraaf
“De tekst is origineel, sterk opgebouwd en vaak grappig”
Scenes
“...breekbare, goudeerlijke taferelen die tegelijkertijd intens grappig en onnoemelijk pijnlijk zijn.”
Theaterkrant
“3 miljoen voetstappen naar Sicilië is verbazend grappig en optimistisch. Achter alle negatieve dingen klinkt de boodschap door: we redden het wel”
Noord-Hollands Dagblad

Meer van ons programma

  • Cabaret
  • try-out

Uitgesproken

Marc-Marie Huijbregts

Woensdag 27 oktober20:15u
  • Film

Un Triomphe

Met: Kad Merad, Marina Hands, Laurent Stocker, David Ayala e.a.

Woensdag 27 oktober20:30u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht