1,2,3,4 Poppetje van Papier (3 - 8 jaar)

Beeldend muziektheater over het ontstaan van leven, maar ook over humor, liefde en verdriet. Met een stuk papier als belangrijkste attribuut manipuleren drie acteurs de toeschouwertjes van niets naar iets. En ze laten zien dat met elk einde weer iets nieuws begint. Met papier laten ze een zaadje uitgroeien tot een bloem, een rups ontpoppen tot een vlinder en ze laten een papieren pop tot leven komen.

De Grote Haay is een betrekkelijk nieuw jeugdtheatergezelschap, maar oprichters Mark Haayema en Dennis de Groot hebben beiden hun sporen ruimschoots verdiend in het genre. Mark won Zilveren Krekels voor Meneertje Meer (2018) en voor In de kelder staat een huis (2019), die in ons theater te zien waren.

www.degrotehaay.nl

“Een ontroerende exploratie naar geborgenheid, knap gespeeld door Aniek Stokkers, Christiaan Koetsier en Dennis de Groot – die met hun poppenspel ook te zien zijn in de televisieprogramma’s Popster en Holland’s Got Talent”
Theaterkrant
“Een ingetogen, visueel schouwspel, waarin alles voortdurend andere vormen aan kan nemen en daardoor een zeer aantrekkelijke voorstelling voor het jonge publiek oplevert.”
Theaterkrant

Meer van ons programma

Buladó
  • Film
  • Nederlands Film Festival

Buladó

Met: Everon Jackson Hooi, Tiara Richards, Felix de Rooij

Dinsdag 3 november20:30u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten