#1

Deze voorstelling maakt deel uit van het Nationaal Theaterweekend. Een weekend voor iedereen! Jong, oud, nieuwe en vaste bezoekers. Er zijn voorstellingen, films en veel extra activiteiten. Elke voorstelling of activiteit kost maximaal € 10,- en sommige programma-onderdelen zijn gewoon helemaal gratis. We rollen de loper uit en heten je welkom!

Voor de ‘niet zo bekend met gitaristen’ mensen: deze Mart Hillen is een echte baas in gitaarland. Een virtuoos. In #1 speelt hij zijn favoriete nummer 1-hits en vertelt erbij waarom ze bij zijn favorieten horen. Het populairste kerstlied, Nederlandse nummers die bovenaan de hitlijsten stonden in het buitenland, begrafenishits en muziek waarbij je graag vrijt. Wat Hillen zo’n bijzondere gitarist maakt is dat hij zijn instrument laat grommen, huilen en zingen. Het is een bas, een piano en een drumstel in één. Mart weet zijn gitaar als een band te laten klinken en heeft soms maar een paar noten nodig om een verhaal te vertellen. Er is al menig gitarist in gefrustreerde bewondering huiswaarts gekeerd na een concert van hem.

www.marthillen.nl 
www.nationaaltheaterweekend.nl

Let op: retourneren is niet mogelijk voor het Nationaal Theaterweekend.

Meer van ons programma

BluesNight
  • Muziek

BluesNight

Barrelhouse en Flavium

Vrijdag 29 december20:00u
Coup de chance
  • Film

Coup de chance

Met: Lou de Laâge, Niels Schneider, Valérie Lemercier, Melvil Poupaud

Donderdag 4 januari19:45u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht