Geen films en voorstellingen t/m dinsdag 25 januari

We hebben zonet tijdens de persconferentie van het kabinet gehoord dat (onder andere) theaters nog niet open mogen en dat voor ons de lockdown wordt verlengd. Tot en met dinsdag 25 januari mogen films en voorstellingen nog niet plaatsvinden. Wat vanaf morgen wél mag in ons pand: cultuurbeoefening waaronder de muzieklessen van het Houtens Muziek Collectief en onze eigen Jeugdtheaterschool. Ook kunnen ook onze cultuureducatieve projecten op de Houtense scholen doorgaan en is overdag flexwerken in onze foyer weer toegestaan. Een klein sprankje licht.

Theater- en filmprogramma t/m dinsdag 25 januari 2022
Per event laten we bezoekers met kaarten per e-mail weten wat de gevolgen zijn: verplaatsen of definitief afgelasten. En wat dit betekent voor de ticketafhandeling. We zullen deze informatie ook kort op de website plaatsen bij elk event. Gezien het aantal afgelastingen, kunnen we dit niet in één keer verwerken en worden de nieuwsbrieven verstuurd met enige spreiding de komende dagen. Dank voor uw geduld hierin.

Onderstaand treft u een overzicht van de programmering t/m dinsdag 25 januari 2022. 

Voorstellingen 
Za 15 januari - Dire Straits - Love over Gold and more
Di 18 januari - Niet mijn apen, niet mijn circus - Wim Helsen
Wo 19 januari - Take me home - The Dashboard Danglers
Do 20 januari - Jungleprinter - Zoutmus
Za 22 januari - Marc Meets Ingmar Heytze en Ro Krauss

Films
Do 20 januari - The Lost Daughter
Vr 21 januari - The Lost Daughter

Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht