Aan de Slinger is op vakantie van dinsdag 20 juli tot en met maandag 9 augustus. Vanaf 10 augustus zijn we weer telefonisch bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag, tussen 13.00 en 16.00 uur. 

In de zomermaanden wordt er flink in het pand gewerkt; tijd voor onderhoud! Alles wordt van voor tot achter schoongemaakt, ook achter de schermen. Vloeren worden geschuurd en geolied, lampen gereinigd en de bruggen en werkruimtes opgeruimd.

Markeer vrijdag 13 augustus in de agenda, want dan gaan we weer van start met het tweede deel van ons zomerprogramma Buiten Spelen. We trappen die vrijdag af met de Buitenbioscoopfilm The Peanut Butter Falcon. En vanaf donderdag 26 augustus start ook ons programma binnen. De eer is aan Daniël Boissevain met het toneelstuk De Schuldige.

Tickets bestellen voor onze voorstellingen is in de zomer gewoon mogelijk via onze website. We wensen u een hele fijne zomer en zien u graag snel weer terug.


foto: Paul van der Klei
 

Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht