Coronaproof

De coronacrisis komt met beperkingen, maar brengt ons ook op nieuwe ideeën. Voorop staat een veilig bezoek voor u, onze medewerkers en de artiesten. We hebben voldoende maatregelen getroffen, en rekenen ook op uw hulp. Op deze pagina leest u wat u kunt verwachten tijdens een bezoek aan onze Theaterzaal en de Kleine Zaal (film). 

Algemene informatie
We bieden u een zo fijn mogelijk avondje uit, met inachtneming van de regels. Iedereen wordt gevraagd 1,5 meter afstand van elkaar te houden, mensen uit hetzelfde huishouden uitgezonderd. 

U wordt bij de ingang ontvangen door een medewerker, die u uitleg geeft over het verloop van de avond. Ook kunt u hier uw handen reinigen. Indien u ziekteverschijnselen heeft of als de (film)voorstelling al begonnen is, kunt u niet meer worden toegelaten. Te laat arriveren is geen reden voor restitutie van uw aankoopbedrag. De garderobes zijn niet geopend, omdat we hier de 1,5 meter afstand niet kunnen garanderen.

Kaartverkoop en theaterkassa
Tickets zijn alleen vooraf te koop via de website, telefonische kassa en per e-mail. Het is niet mogelijk om bij onze voorverkoopadressen tickets te kopen omdat dit anoniem gebeurt. Aan de zaal is geen verkoop, onze theaterkassa is dicht. De kaartverkoop voor onze voorstellingen, films en andere activiteiten stopt op de (werk)dag zelf 11.00 uur. Voor een voorstelling in het weekend is dit vrijdag 11.00 uur. Aansluitend sturen wij alle bezoekers met kaarten een service mail met de laatste informatie. 

We houden rekening met de 1,5 m afstand wanneer mensen niet tot elkaars huishouden behoren, met uitzondering van max. 2 personen die niet tot elkaars huishouden behoren en toch graag naast elkaar willen zitten. Laat in dit geval één persoon de gezamenlijke bestelling doen. Komt u alleen of met een oneven aantal, kies dan op de plattegrond een solitaire plaats indien nog beschikbaar. Zijn er alleen nog ‘tweetjes’, dan mag u daar één stoel van kopen. De andere stoel wordt niet verkocht. Voor de jeugdvoorstellingen zorgen we voor maatwerk, omdat voor jeugd de regels soepeler zijn.

Retourservice
Bij corona-gerelateerde klachten kunnen we u niet in ons theater toelaten. Heeft u klachten, dan kunt u uw kaarten retourneren tot de dag van de voorstelling of film 11.00 uur. Wij boeken uw kaarten kosteloos terug en u ontvangt een digitaal tegoed. Stuur hiervoor een e-mail naar info@aandeslinger.nl of bel op werkdagen naar 030 - 63 51 024 (vanaf 10.00 uur bereikbaar). Betreft het een voorstelling of film in het weekend, dan verwerken wij uw bericht na het weekend. We stellen het op prijs als het u lukt ons de vrijdag ervoor voor 11.00 uur bericht te sturen.

Aantal beschikbare plaatsen
Er is slechts een beperkt aantal tickets te koop op vaste rij- en stoelnummers, verdeeld in tweetallen en solitaire plaatsen. Het aantal voorstellingen is kleiner en het aantal beschikbare plekken per voorstelling en film zeker ook; we zullen allemaal onze verwachtingen erop moeten aanpassen. We rekenen op uw begrip.

Plaatskeuze
Bij het bestellen van kaarten op de plattegrond kunt u het aantal stoelen en de plek in de zaal selecteren. Gezien de ‘1,5 meter’ ziet u op de plattegrond ook plaatsen die geblokkeerd zijn voor verkoop. Deze kunnen niet beschikbaar worden gemaakt. Komt u met een groter gezelschap, dan wordt u in tweetallen geplaceerd.

Service mails
Voorafgaand aan elke (film)voorstelling ontvangen de bezoekers een service mail met de laatste informatie. Bijvoorbeeld over het tijdstip waarop we u verwachten, om zo voor een gespreide inloop in de zaal te zorgen. 

Hygiëne
Natuurlijk zorgen we voor een extra schoon theater. Om besmetting te voorkomen worden de contactoppervlakken en aanraakpunten zoals trapleuningen, deurklinken, liftknopjes etc. meerdere keren per dag en avond schoongemaakt. In de Kleine Zaal en in de Theaterzaal zorgt een luchtbehandelingssysteem voor luchtverversing.

Bezoek aan de Kleine Zaal (film)
Nieuwe aanvangstijd

Vanaf dinsdag 3 september starten de films om 20.30 uur i.p.v. 20.00 uur. De filmtijden zijn aangepast om de publieksstromen van de Kleine Zaal en de Theaterzaal veilig te begeleiden in het pand. 

Horeca 
Bij de bar in de Kleine Zaal foyer kunt u alvast een drankje voor na afloop van de film bestellen (deze consumptie is bij uw ticket inbegrepen). Het is zeker mogelijk om voorafgaand aan de film ook iets te bestellen, houdt u er rekening mee dat we u tijdig naar de zaal moeten uitnodigen.

Inloop en uitloop
U bent welkom vanaf drie kwartier voor aanvang, dus 19.45 uur. In verband met een veilige inloop in de zaal dient u er uiterlijk een kwartier voor aanvang te zijn, om 20.15 uur. Is de inloop naar de zaal al begonnen, dan kunnen we u niet meer toelaten i.v.m. het naleven van de 1,5 meter maatregel. Na afloop van de film verlaat u na een instructie veilig de zaal. In de Kleine Zaal foyer staan uw bestelde drankjes klaar. U bent van harte welkom na te borrelen in de Kleine Zaal foyer. Vooraf en na afloop van de film kunt u gebruik maken van de toiletruimte in de Kleine Zaal foyer.

Bezoek aan de Theaterzaal
Setting: tribune of huiskamertheater

Bij het scrollen door de brochure of website heeft u het vast al gezien: de vermeldingen Theaterzaal - tribune en Theaterzaal - huiskamertheater. Het zijn de twee manieren waarop wij onze grote zaal kunnen inrichten, rekening houdend met 1,5 meter afstand. In de tribune-opstelling hebben we een selectie van 90 stoelen beschikbaar, verdeeld in met name ‘tweetjes’ en enkele solitaire stoelen. In ons huiskamertheater schuiven we de tribune in en zetten we 45 tafeltjes met twee stoelen per tafel neer. Met op het balkon ruimte voor 18 personen, is er in deze setting plaats voor maximaal 108 personen. En voor de artiest een erg leuk uitzicht.

Twee shifts per avond
Natuurlijk laten de artiesten hun voorstelling graag aan zoveel mogelijk mensen zien. Daarom wordt een aantal voorstellingen twee keer op een dag gespeeld. Vaak duurt in dit geval de voorstelling ongeveer een uur. Bij welke voorstellingen dit is, leest u op de voorstellingspagina op de website en in de brochure.

Service mails
Onze foyer is niet groot genoeg om alle gasten gelijktijdig te laten arriveren en de 1,5 meter afstand te bewaren. We verdelen daarom het publiek in 3 groepen. U ontvangt op de dag van de voorstelling een service mail. Voor een voorstelling die plaatsvindt in het weekend ontvangt u vrijdag de service mail. In deze mailing leest u de meest recente maatregelen en hoe laat u in het theater wordt verwacht. Bezoekers worden 30 minuten, 20 minuten of 10 minuten voor aanvang verwelkomd.

Uw bezoek
Zorg ervoor dat u op tijd aanwezig bent. Controleer het tijdstip waarop u welkom bent in de service mail. Bij aankomst in het theater volgt u de instructies van onze medewerkers. Bij de ingang van de Theaterzaal verwijzen ze u naar uw plek. 

Horeca
Bij de theatervoorstellingen bestelt u vooraf uw drankje (inbegrepen bij het kaartje), dat u mee de zaal in neemt. De voorstellingen zijn zonder pauze. Na afloop van de voorstelling volgt u de instructie van onze medewerkers en verlaat u het theater. Onze foyer is helaas niet groot genoeg voor 90 gasten en het bewaren van de 1,5 meter afstand. 

De informatie is opgesteld in september 2020. Mochten de landelijke maatregelen t.a.v. het coronavirus versoepelen of juist weer strenger worden, spelen we hier (waar mogelijk) op in. Via nieuwsbrieven en onze website houden wij u op de hoogte.


 

Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten