Voorafgaand aan een aantal voorstellingen en films biedt Aan de Slinger zelf een diner aan. Hiervoor schaft u dinerkaarten aan via onze website. We informeren u over de extra arrangementen via de digitale nieuwsbrieven en de website. Deze diners vinden plaats in de foyer van het theater, en staan los van onderstaande restaurants.

(advertenties)
Wilt u voorafgaand aan een voorstelling een hapje eten in de omgeving? Dat kan! Er zijn meerdere restaurants in Houten. Op circa 5 minuten lopen van het theater, op 't Rond, vindt u bijvoorbeeld Boca Bar & Kitchen, Het Eetatelier en Brasserie &ZO. 

Boca Bar & Kitchen
Boca is uniek in Houten. Je dag beginnen met koffie of een lunch, iets drinken met collega’s of vrienden of een shared diner met familie? De grote, centrale bar is het levendige hart van de zaak. Hieraan kun je lekker borrelen of eten. Of neem plaats in het loungegedeelte bij de open haard. Onze keuken is Mediterraans getint en veel gerechten worden bereid in onze houtskooloven. We gebruiken uitsluitend verse ingrediënten en alles is huisgemaakt. Natuurlijk schenken we een uitgebreid assortiment dranken; heerlijke wijnen per glas, verschillende cocktails en mixers of probeer eens een van onze 43 speciaalbieren. Hier kun je straks ook van genieten op ons grote, zonnige terras! Kom langs, want Boca biedt de ideale mix van borrel en eten. Zie www.bocabarenkitchen.nl voor meer info. 

Het Eetatelier
Het Eetalier is een biologisch eetcafé waar de gerechten bereid worden met zoveel mogelijk duurzame, biologische streekproducten, waar de bediening altijd vrolijk is en het eten elke keer weer superlekker. Een toegankelijk en betaalbaar restaurant, waar gewerkt wordt met en door mensen met een verstandelijke beperking. Zij zorgen voor een verrassend bezoek en gastvrij onthaal. Het Eetatelier is onderdeel van Reinaerde. Kijk op www.eetatelier.com voor meer info.

Brasserie&ZO
Op enkele minuten lopen van het theater ligt Brasserie&ZO. Zij maken het avondje uit naar het theater helemaal compleet met een theatermenu. Brasserie&ZO is een gezellig, trendy restaurant aan Het Rond 58 in Houten. De gevarieerde keuken biedt kwaliteit en een goede prijs/kwaliteitverhouding. Er staan zowel vis-, vlees- als vegetarische gerechten op de kaart. Ook wijnliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Voor een gezellig diner bent u bij Brasserie&ZO dus aan het juiste adres! Reserveren kan via 030 - 63 53 555 (graag melden dat u voor een theatermenu komt, zodat u rustig kunt eten en op tijd naar het theater kan). Brasserie & ZO is op zondag altijd gesloten. Kijk op brasserieenzo.nl voor meer info.
 

Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht