Uw middag of avondje uit maken wij graag nog plezieriger door iets extra’s te organiseren:

Inleiding & nagesprek
U komt meer te weten over het thema, de regisseur en acteurs. De voorstelling krijgt meer betekenis voor u.

Meet & greet
Speciaal voor jongeren wordt na afloop van een aantal voorstellingen een ontmoeting met de artiest(en) georganiseerd, in de foyer of kleedkamer.

Theaterhap & arrangementen
Van tevoren een hapje eten, na afloop een prosecco-arrangement of een high-tea bij middagvoorstellingen.

Verjaardagsfeestje
Vier bij een jeugdvoorstelling een verjaardagsfeestje. We versieren een gereserveerde tafel voor de jarige job. Aan de bar kunt u drankjes en frietjes met een lekkere snack bestellen. Meld een feestje aan via info@aandeslinger.nl, uiterlijk een week voor de voorstelling. Nog wat groter uitpakken, bijvoorbeeld met een verjaardagstaart of cakejes versieren? Neem contact op met horeca@aandeslinger.nl. Zij stemmen de mogelijkheden en kosten met u af.

Recensies
Tijdens de Herfststukjes en Lente-Uitjes, jeugdtheater in de vakantie, staat de 'recensieboom’ in de foyer. Hier kunnen kinderen laten weten wat ze van de voorstelling vonden.

Reuring
Enkele vrijwilligers van Aan de Slinger organiseren onder de naam Reuring regelmatig bijzondere (mini) optredens in de foyer. Reuring kan zijn: een klein intiem concert, een ‘lekker spelend’ bandje, maar ook een stemmig piano-optreden of een pittig salonorkest. De toegift past bij de voorstelling die u net heeft bijgewoond. Een aantal keer per jaar pakt Reuring uit. Dan wordt een volledig middag- of avondprogramma aangeboden zoals een BluesNight en een Live Portretsessie. Ook organiseert Reuring i.s.m. met het Houtens Muziek Collectief Zangcafé’s. Een Zangcafé is een open podium met wisselende thema’s, voor beginnende en gevorderde zangers en zangeressen.

Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten