Buiten Spelen zomer 2021
In de zomer van 2021 gaan we buiten spelen. Muziek, theater en film op vijf locaties in Houten. De optredens vinden plaats in de weekenden, van 18 juni tot en met begin september. Als de maatregelen het toestaan natuurlijk. Maar juist daarom gaan we naar buiten, want daar kan meer!

Het eerste weekend van Buiten Spelen (18-19-20 juni) zal toch binnen plaats vinden omdat evenementen buiten nog niet zijn toegestaan. Hopelijk deelt u ons gevoel: buiten, binnen, het maakt ons niet meer uit, we mogen weer! 

We bieden u een zo fijn mogelijk bezoek tijdens Buiten Spelen, met inachtneming van de regels. Iedereen wordt gevraagd 1,5 meter afstand van elkaar te houden. We plaatsen de stoelen op de locaties in tweetallen. 

In verband met een veilige inloop van het evenement dient u er uiterlijk een kwartier voor aanvang te zijn. Bent u te laat, dan bestaat de kans dat we u niet meer kunnen toelaten indien dat voor de artiest te storend is. Er vindt in dit geval geen restitutie plaats.

U wordt bij de ingang van de locatie ontvangen door een medewerker voor het corona-check gesprek. U krijgt uitleg over het verloop van de avond. Ook kunt u hier uw handen reinigen. We vragen u de instructies van onze medewerkers na te leven. 

Op de locaties worden de contactoppervlakken en aanraakpunten meerdere keren tijdens een evenement schoongemaakt. 

Hartelijk dank voor uw medewerking. Heeft u nog vragen? Mail ons op info@aandeslinger.nl

Faciliteiten locaties
Op elke locatie zijn toiletten aanwezig, in de kersenboomgaard van boer Vernooij zijn dit Dixies.
Alle locaties zijn toegankelijk voor mensen in een rolstoel, behalve Werk aan de Waalse Wetering en de kersenboomgaard van boer Vernooij.

Adressen locaties
Theaterplein Aan de Slinger, De Slinger 40, Houten
Werk aan de Waalse Wetering, Waalseweg 22, Tull en ‘t Waal
Oude Dorp, Muziekkiosk Plein, Houten
Kersenboomgaard boer Vernooij, Beusichemseweg 32, 't Goy
Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld, Zonnehout 36, Houten
 
Slecht weer scenario
Uitgangspunt is dat de (film)voorstellingen doorgaan, behalve als er gevaarlijke weersomstandigheden ontstaan.

Meer informatie over kaartverkoop Buiten Spelen, klik HIER

Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht